نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: get ip in python

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    نوشته ها
    225
    تشکر از ارسال
    253
    Thanked 140 Times in 85 Posts

    get ip in python

    سلام

    می*خواسم اسکریپتی بنویسم که ایپی که تو www.whatismyipaddress.com این سایت نشون میده رو با run کردن اسکریپت ببینم

    به زبان پایتون یا c



    ممنون میشم راهنمایی* کنید

  2. #2
    تاریخ عضویت
    Sep 2006
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    705
    تشکر از ارسال
    806
    Thanked 399 Times in 133 Posts

  3. کاربر زیر از Sc0rpioN به علت ارسالش ابراز تشکر کرد.

    Warden (07-23-2013)

  4. #3
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    نوشته ها
    98
    تشکر از ارسال
    112
    Thanked 77 Times in 47 Posts
    می تونی با python، با ماژول urllib+beautifulsoup یا mechanize صفحه رو باز کنی آی پی رو توش بخونی(با bash اسکریپت هم می تونی)

  5. کاربر زیر از silverfox به علت ارسالش ابراز تشکر کرد.

    Warden (07-23-2013)

  6. #4
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل سکونت
    Guilan
    نوشته ها
    73
    تشکر از ارسال
    79
    Thanked 56 Times in 42 Posts
    کد PHP:
    import urllib
    print urllib.urlopen("http://bot.whatismyipaddress.com/").read() 
    sudo shut-up -h now

  7. 2کاربر از yybab به علت ارسالش تشکر کردند.

    LEGEND (07-23-2013),Warden (07-23-2013)

  8. #5
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    نوشته ها
    225
    تشکر از ارسال
    253
    Thanked 140 Times in 85 Posts
    مرسی از دوستان

    اگه بخوام با یک اسکریپت یک یوزر تو فروم ثبت نام کنم اون موقع باید چیکار کرد؟

    یعنی چطوری فیلدها رو تو اسکریپت معرفی کنم؟

  9. #6
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل سکونت
    Guilan
    نوشته ها
    73
    تشکر از ارسال
    79
    Thanked 56 Times in 42 Posts
    از ماجول mechanize که آقای silverfox فرمودند استفاده کنید
    sudo shut-up -h now

  10. #7
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    نوشته ها
    98
    تشکر از ارسال
    112
    Thanked 77 Times in 47 Posts
    این mechanize خیلی خوبه، انگار داری خودت براوزر رو باز می کنی رو لینکا کلیک می کنی بک می زنی کار می کنی یعنی abstraction در حد عجیبی زیاد !!
    اینجا مثلا اولین فرم رو انتخاب کردم تو صفحه بعد 2 تا فیلد داشته مقدار دادم سابمیت کردم.
    کد:
    br = mechanize.Browser()
    br.open("http://somewebsite.com")
    br.select_form(nr=0)
    br.form['field1'] = 'aaa'
    br.form['field2'] = 'bbb'
    br.submit()
    به همین راحتی بعد می تونی نتیجه رو بررسی کنی ببینی چی شده کلا خیلی خوبه!بعد مثلا بخوای بری صفحه قبلی می زنی ()br.back یعنی در این حد!خودش حواسش به کوکی ها و اینجور چیزام هست!

  11. 2کاربر از silverfox به علت ارسالش تشکر کردند.

    Sc0rpioN (07-24-2013),Warden (07-24-2013)

  12. #8
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    نوشته ها
    225
    تشکر از ارسال
    253
    Thanked 140 Times in 85 Posts
    دمت گرم عالی بود

    به این میگن ی شبگرد خوب ( دو نقطه دی )

 

 

موضوعات مشابه

  1. مشکل در python
    توسط sniffer در انجمن برنامه نویسی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 07-19-2013, 03:37 AM
  2. مشکل در نصب python
    توسط __x7yp__ در انجمن برنامه نویسی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 03-22-2013, 03:36 PM
  3. python
    توسط dsa در انجمن برنامه نویسی
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: 01-17-2013, 10:33 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 03-06-2012, 05:36 AM
  5. مشکل من با Python 3.1
    توسط s1n4 در انجمن برنامه نویسی
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 10-29-2010, 03:21 AM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •