![]() |
|
|
|||
|
|||
|
هک شدن 120 سایت ***!
خوب امشب تصميم گرفتم يك كار مفيد كنم !! گفتم چي كنم چي نكنم چشمم به اين سرور (... خونه) افتاد اين هم اخر عاقبتش ديگه!! ;)
اين هم يك كار جالب فيلم هك شدن سرور و عكسهاش هم هست سايتم دان شده فعلان اومد بالا اونها هم ميزارم براتون :o اين هم ليست ساتهاي هك شده راستش حواسم به فيلتر جديد مخابرات نبود چون هر سايتي كه توش از اين عبارتها و لينكها باشه فيلتر ميكنن اينجا هم كه كلكسيون راه انداخته بوديم واسه اينكه مشكلي براي سايت و فيلتر شدنش پيش نياد ليست سايتها رو فعلان بر ميدارم تا يك جايي بزارمشون بعدا اگر خواستيد ميتونيد به zone-h بريد و اونجا ليست ساتها رو ببينيد موفق باشيد ساسان
تو را به دادگاه خواهند کشيد .شايد به حبس ابد محکوم شوي جزييات جنايتت معلوم نيست اما اثر انگشتت را روي قلبي شکسته يافته اند! Last edited by 4shir; 09-12-2005 at 11:35 AM.. |
| The Following 2 Users Say Thank You to 4shir For This Useful Post: | ||
|
|
|||
|
|||
|
با اون 50 تا سایت های آمریکایی دولتی و آموزشی که دیشب زدیم ساسان دوباره باید شبگرد را به سایت معرفی سایتهای هک شده برگردونند ....
دوست دارید از فرا ما هم هی خبر هک شدن ******* انتا سرور بدیم .؟ بچه ها در شبگرد از این ساسان غافل نشید به جرات میگم که خیلی میتونید ازش کمک بگیرید, Last edited by Soot; 09-11-2005 at 02:51 PM.. |
|
|
|||
|
|||
|
سوت تو منظور منو اشتباه فهميدي داداشي
خوبه موفق باشيد مخوصا دوسته قديمي Leroy اگه اشتباه نكنم |
|
|
|||
|
|||
|
سلام
من كه نگرفتم چي شد ! اگر دوست داشته باشن بچه ها و ممد اجاه رو بدن من كه حرفي ندارم با شيوه هك و فيلمش ميزاريم اينجا گمونم توي اين مدت يك روز در ميون سرور تركونديم ! ساتا درست گفتي همون لروي سابق 4shir جديد ! موفق باشيد ساسان
|
||||
|
||||
|
خوب يه حدود از باگش مي گي؟
|
|
|
|||
|
|||
|
خوب راستش توي فيلمي كه تهيه شده متوجه نوع كار ميشيد در مورد چطور اپلود كردن اولين شل نميتونم چيزي بگم! اما بعد از اون كامل توي فيلم هست
تو را به دادگاه خواهند کشيد .شايد به حبس ابد محکوم شوي جزييات جنايتت معلوم نيست اما اثر انگشتت را روي قلبي شکسته يافته اند! Last edited by 4shir; 09-11-2005 at 09:31 PM.. |
|
|
|||
|
|||
|
اگر قراري فيلمي بياد لطفا طبق همون چيزي كه به سوت گفتم
يه كلاس تو تالار مخصوص از پايه بگيد |
|
|
|||
|
|||
|
خوب فيلمش رو دارم ميفرستم ستاد سانسور كشوري كه سانسور كنن نه كه سايتها سوپر بودن گفتيم برو بچ رو جو نگيره تابلو بازي در بيارن بعد مامانشون ببينه و برن خود كشي كنن!!!
شوخي كردم خوب مشكلي نيست بگيد كجا تا بزارم
|
||||
|
||||
|
بابا همون شل اولي مهمه بعد اون رو خودمون حل مي كرديم باگ اول هميشخ مهمه
مرسي |
|
|
|||
|
|||
|
اتفاقا شلش که آب خوردته میمونه بقیش که مشکله...
|
|
|
|||
|
|||
|
استاد شهرام منظورتون را نفهمیدم ... میشه واضح تر بگی . بارو !*لاوسی ؟
|
|
|
|||
|
|||
|
منظورش اين بود كه كامل بزاريد !
فيلمش كامل باشه و باگ و اگه اكسپلويت داره با اكسپلويتش ! |
|
|
|||
|
|||
|
سره ناسا خوشم اومد شماها که هکر بودید دیگه چرا مینالیدید ...
|
![]() |
| اختيارات بحث | |
| نمايش رسم | |
|
|