View Full Version : فركانس ماهواره
سلام یه چند وقتی نبودم
این فرکانس mbc action و میخوام البته اینو دارم
فرکانس این کانال در ماهواره نایل ست :
MBC ACTION : 11938 V 27500
فرکانس این کانال در ماهواره عرب ست :
MBC ACTION : 11919 H 27500
ولی من hotbrid دارم در ضمن از کارت dvb استفاده میکنم sky star 3
تو لیست یوئیچ هام nilsat 102 یا یه همچین چیزایی هست
اگه فرکانسی برای هاتبیرد هست لطف کنید اگه نه برای پیدا کردن mbc باید چیکار کنم دیش رو هم باید جهتش رو تغییر بدم؟
اینو میخواستم تو بخش متفرقه مطرح کنم لطفا زحمت انتقالش رو بکشید تشکر
Mormoroth
07-17-2007, 05:42 PM
Mbc فقط روی عرب ست و نیل ست هستش
enigma2
07-17-2007, 06:30 PM
Mbc فقط روی عرب ست و نیل ست هستش
مرتضی عزیز درست می گن
در ضمن اگرDVB داری حتما برو از gbox استفاده کن
توضیحات بیشتر را هم از بردار google درخواست کن :71:
persianhacker
07-17-2007, 07:43 PM
باید دیشت رو تغیر جهت بدی یا از قیچی استفاده کنی.
------------
کمی بی ربط:
شبکه پارس یکی 2 روز هست اومده رو هاتبرد اینم فرکانسش:
12207
27500
H
nashenas4
09-17-2007, 07:48 AM
منم همین مشکل رو دارم البته نایل ست و این تنظیمات رو بلدم از prog dvb استفاده میکنم ولی
مشکل من تو تنظیم کردن جهت دیشه الان رو hotbirde جهتش رو بگید ممنون میشم
راستی فرکانس سنج هم دارم ( satellite finder) الان رو به جنوب شرقیه اگه کسی بلده با این فرکانس سنج چجوری مشه پیداش کرد بگه
من هم رسیور دارم هم کارت دی وی بی skystar3 تقریبا تمام تنظیماتش هم بلدم از تنظیم دیش گرفته تا خود progdvb بر روی دیش هاتبرد نیل ست و یوتل ست دبلیو 3 رو با قیچی گرفتم
من همین حالا رفتم پشت بام و از دیش خدم برات یه عکس گرفتم تا کامل متوجه بشی نحویه قرار گرفتن ال بیها فقط ال ان بی نیل ست حدود 16 سانتیمتر با ال ان بی هتبرد فاصله داره و قیچی در حالت عمود بر هم یه زاویه 90 درجه رو درست میکنه به عکس توجه کن
ال ان بی یوتل ست هم حدود 1 سانتیمتر با هاتبرد فاصله داره بعد
اگه کیفیتش پائینه ببخشید دوربین موبایل هست و در شب ببخشید
http://shahram4.persiangig.com/image/17-09-07_2334.jpg
nashenas4
09-18-2007, 06:12 AM
moto جان خیلی ممنون زحمت کشیدی خیلی واضح بود فقط من قیچی و یه ال ان بی اضافی ندارم میخوام همین ال ان بی که دارم رو ببرم رو نیل ست و کانال های ام بی سی رو بگیرم یعنی با این توضیحاتی که گفتی ال ان بی رو 16 سانتی متر به سمت بالا ببرم درسته ؟ چپ یا راست نکنم دیش رو؟
cyber.zer0
09-18-2007, 08:21 AM
مرتضی عزیز درست می گن
در ضمن اگرDVB داری حتما برو از gbox استفاده کن
توضیحات بیشتر را هم از بردار google درخواست کن :71:
بابا بی خیال هر چی میشه میگید برو گوگل
بیا این دوتا سایت ایرانی برای dvb هستند خیلی هم خوبن
http://www.gbox4u.com/forum/
http://www.offline4u.com/forum/
moto جان خیلی ممنون زحمت کشیدی خیلی واضح بود فقط من قیچی و یه ال ان بی اضافی ندارم میخوام همین ال ان بی که دارم رو ببرم رو نیل ست و کانال های ام بی سی رو بگیرم یعنی با این توضیحاتی که گفتی ال ان بی رو 16 سانتی متر به سمت بالا ببرم درسته ؟ چپ یا راست نکنم دیش رو؟
سلام خواهش
اگه یه دیش داری خوب وقتی بخای بچرخونیش رو جهت nilesat تمام کانلهای هاتبرد دیگه قطع میشه اگه این برات مهم نیست خود دیش رو بچرخون
من خودم دارم شبکهای استانی هم با یه دیش دیگه دارم یعنی 4 جهت دارم اون نیل ست همچی چیز بدرد بخوری نیست اگه من گرفتم برای شو تایم هست که البطه العان قطع شده
تا اخر همین ماه کانالهای مولتی ویژن دیگه روی ایران پوشش ندارن پس به نظر من تا اخر ماه اینها رو داشته باش نگاه کن بعد که قطع شدن برو بچرخون اون w3 هم که برای من خیلی کاربرد داره هم برای دانلود افلاین و هم دیدن چند تا کانال ترک به هر حال اموزشش اینه
طریقه چرخاندن دیش هاتبرد به طرف ماهواره nilesat
میله پشت دیش 8.8 سانتیمتر (88میلیمتر) پایینتر از هاتبرد (یعنی سر دیش پایین تر می آید)
در حالتی که در پشت دیش قرار دارید دیشتون رو به اندازه 20 درجه (حدود5 سانت) به سمت راست (غرب) بچرخونید.
ساعت LNB هم مثل هاتبرده
فوق العاده سیگنال قوی داره به سرعت می تونی بگیریش
12033
27500
Hor افقی
nashenas4
09-18-2007, 09:15 PM
عرب ست بهتره پس با این تفاصیل میدونی برای تنظیم رو عرب ست باید چند سانتیمتر دیش رو بچرخونم؟
من الان مولتی ویژن رو میبینم ولی مزخرف یه فیلم رو 1 ماه تکرار میکنه 2 به بعدم که فیلمای خوب خوب نشون میده که اونا هم بازیگراشون همه تکراریه حال نمیکنم
به نظرت رو عرب ست ببرم یا نیل ست ؟
عرب ست بهتره پس با این تفاصیل میدونی برای تنظیم رو عرب ست باید چند سانتیمتر دیش رو بچرخونم؟
من الان مولتی ویژن رو میبینم ولی مزخرف یه فیلم رو 1 ماه تکرار میکنه 2 به بعدم که فیلمای خوب خوب نشون میده که اونا هم بازیگراشون همه تکراریه حال نمیکنم
به نظرت رو عرب ست ببرم یا نیل ست ؟
سلام
خوب هر کس یه نظر داره البطه من خیلی از ترانهای عربی علاقه دارن با اینکه یه کلمش هم نمی فهمم دقیقا مثل ترکی و کردی از سبک خو.ندنشون و اهنگهاش خیلی علاقه دارم
در واقع تعداد کانلهای عرب ست و نیل ست یکی است فقط تعداد بیشتری کانال بر روی نیل ست است از جمله کانالهای ترانه قشنگ که اونها روی عرب ست نیست
عرب ست خوبی که داره می شه تو حیاط هم گرفتش چون نوع تابش بالا است و حتی از دیش هاتبرد حدود 3 سانتی بالا تره و به طرف دسته چپ می ره کلا اگه برای ام بی سی می خای هر کدوم که راحتی بگیر ولی فقط ترانهاش کمه عرب ست و عیب نیل ست هم اینه که باید پشت بام باشه دیش که جلوش ازاد باشه چون خیلی دیش خیلی عمود به زمین میشه
خیف که این ترک ست طرف ما پوشش خوبی نداره
nashenas4
09-20-2007, 06:12 PM
moto خیلی زحمت کشیدی ولی من 2 روز پیش بعد اینکه او ن سوال ها رو ازت پرسیدم ویندوز عوض کردم رفتم dvb رو نصب کنم که دیدم سی دی نصب sky star 3 تو جعبش نیست و گمش کردم کلی تو نت سرچ کردم ولی نست از تو سایت سازندش رفتم دانلود کردم درایور نصب میشه ولی اون یکی ارور میده
درایور و فایل progdvb-oem.exe رو از سایت خود www.technicalsat.com دانلود کردم ولی فایل progdvb-oem.exe موقع نصب ارور میده
متن ارور اینه
cold not instializ instalition file size expected=11453286,size returned=11417471
اول فکر کردم ناقص دانلود شده ولی بعد که دوباره دانلود کردم دیدم کامل دانلود میشه ولی این پیغام رو میده
لطفا این فایل رو از داخل سیدی برای دانلود بزار خیلی سرچ کردم ولی همه لینک دانلود از خود سایت رو بهم دادند دیدم گفتی skystar3 داری خیلی لطف میکنی اگه اینو از داخل سیدی نصب برای دانلود بزاری
nashenas4
09-21-2007, 02:36 AM
moto داداش من کارم لنگه خواهشن از تو سیدی نصب فایل نصبی skystar3 رو بزار
سلام
به خدا شرمنده والا من چند روز تو اینترنت نیومدم در واقع دارم اینترنت رو ترک می کنم فقط برای کار ضروری میام اگه جواب ندادم نبودم خلاصه ببخشید
اگه هنوز مشکلت حل نشده بگو تا فردا شب از طریق یه isp برات اپلود کنم چون حدود 10 مگابایت باید باشه اون فایل هم می گی کاملا درسته اون خرابه
من فردا ظهر میام تا اگه مشکل بر طرف نشده بزنم رو فلش مموری ببرم اپلود کنم
چون خودت می دونی دیال اپ نمی شه باهاش این کارها رو کرد
اپلود شد
موفق باشی
http://rapidshare.com/files/57711927/ProgDVB.exe.html
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.