View Full Version : قفل گذاری روی سی دی
x_X_X
06-05-2007, 06:00 AM
سلام خسته نباشید
با دوستام میخ واهییم یک سری سی دی خاص هست بیرون بدیم اما نمی خوام هر بچه ای از ره رسید بتونه با nero یا clone یا alkohol ک÷یش کنه
اخه خودمون هرچی سی دی بوده تا حالا تونستیم امیج بگیریم ازش کپی کنیم
نمی دونم باید چطوری جلوی راحت کپی شدنش رو بگیرم ؟؟
دوستان کمک می کنند ممنون می شم
hashem_wolf
06-05-2007, 08:21 AM
قفل های نقطه ای! روی سی دی به راحتی کپی نمیشه! اگر هم کپی بشه
حد اقل 24 ساعت باید تو رام باشه! بستگی به نوع دیتا داره که چقدر ارزش داشته باشه تا به تناسب همون قفل مناسب انتخاب بشه یا هزینه در نظر بگیری!!!
مثلا من و هاتف پک موبایل داشتیم ذدرست میکردیم تنها هدف ما این بود که دیتا سی دی ها روی هارد کپی نشه! واسه همین از قفل حجمی استفاده کردیم! امکان کپی سی دی وجود داشت (ولی با اتو ران و نام ما) ولی نمیشد دیتا رو رو هارد منتقل کرد!
حالا هدف رو مشخص کن و ارزش دیتا رو! و بیبین میصرفه واسش پول کنار بزاری یا نه!
قبلش هم تحقیق کن که اینا میگی نایاب شاید جای بدون قفل باشه!!! :40:
L0pht
06-05-2007, 01:29 PM
قفل های نقطه ای! روی سی دی به راحتی کپی نمیشه! اگر هم کپی بشه
این قفل های سخت افزاری به چه شکل می زارن ؟؟ میشه کمی توضیح بدی ؟؟ writer مخصوص داره؟
V1T4L
06-05-2007, 04:23 PM
این قفل های سخت افزاری به چه شکل می زارن ؟؟ میشه کمی توضیح بدی ؟؟ writer مخصوص داره؟
يه سري رو ديدم با شابلن و يه Map خاص ميزنن ( 3-4 نقطه اي يا Circular )
L0pht
06-05-2007, 04:42 PM
يه سري رو ديدم با شابلن و يه Map خاص ميزنن ( 3-4 نقطه اي يا Circular )
باید از بیرون خرید ؟ به چه شکل هست میشه vital جان بیشتر info بدی ؟؟ متشکر .
البته خارج از بحث نشید . قفل نسل جوان هم فکر کنم خوب باشه . نظره دوستان چیه؟
V1T4L
06-05-2007, 04:59 PM
باید از بیرون خرید ؟ به چه شکل هست میشه V1T4L جان بیشتر info بدی ؟؟ متشکر .
البته خارج از بحث نشید . قفل نسل جوان هم فکر کنم خوب باشه . نظره دوستان چیه؟
دردسر اين كار طراحي يه Map ه كه براحتي توسط هر رايتري كپي نشه كه ميتوني از تركيب Circular و Dot استفاده كني ، اما نبايد سي دي دو شكننده بكنه
شابلن رو هم كه با يه تيكه MDF و با سر مته ريز و ... ميسازيش ، شابلن نقطه اي به همين راحتيه اما Circular نه چون هيتر و شابلن يكيه ...
زدن نقطه ها هم كه به يه سوزن و ...
بگرد شايد واسش ToolBox باشه
nasser-b
06-05-2007, 06:28 PM
سلام
به نظر من استفاده از قفل های سخت افزاری مثل قفل لیزی یا قفل نقطه ای روش مناسبی نیست
دو سه تا دلیل داره اول این که می شه با کمی حوصله به خرج دادن کپش کرد. دوم این که با بیشتر سی دری رم ها مشکل داره و بعضی هاشون سی دی رو درست نمی خونن- سوم این که به سی دی رم آسیب می رسونه. به نظر من از قفل نرم افزاری استفاده کنی بهتره.
hashem_wolf
06-05-2007, 10:31 PM
Circular خوبه!!!!! دور تا دور مرکز به فاصله یک سانتی متری نقطه گذاری میکنه!
من یک سیدی اینجوری دارم! که هرگز موفق به کپی ان نشدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~Mehrdad~
06-10-2007, 10:15 PM
این روش خوبه ولی بشرطی که قفل نرم افزاری که چک میکنه سیدی رو قوی باشه
من Autocad فارسی بود فک کنم دستی تو MyComputer همه فایلارو کپی کردم بعد هم ...
hashem_wolf
06-10-2007, 10:26 PM
با یکی که به نتیجه نمیگیرین! باید چندتا قفل خوب و متد های قفل گذاری خوب رو با هم ترکیب کنید! این که دیگه معلومه!
nasser-b
06-11-2007, 02:56 AM
دوست عزيز از cd secure براي هيدن كردن محيويات سي دي استفاده كن. كار اين نرم افزار طوري هستش كه فولدر ها رو طوري مخفي مي كنه كه اصلا قابل مشاهد نيست و تنها با دادن آدرس فايل مي توني به اطلاعاتش دست پيدا كني. براي اين كه دسترسي راحتر باشه نياز به يه اتوران داري.بعد از ساختن اتوران هم روي فايل اتوران با نرم افزار هايي كه روي فايل exe قفل مي زارن قفل بزار. كه در اين صورت پس از رايت سي دي خطاي سي دي اورجينال گرفته مي شه چون تنها راه دسترسي به اطلاعات اتورانه و اتوران هم بعد از كپي ارور مي ده. اين سي دي اصلا قابل كپي كردن نيست تنها راهش كرك هستش. اين سي دي رو هر كسي نمي تونه كپي كنه و تنها راهش كرك كردنه كه كار هر كسي نيست. :65: موفق باشيد
kaspersky
06-27-2007, 04:30 AM
اگه میشه راه هایی رو که باهاش میشه سی دی ها با قفل نقطهای رو کپی کرد رو بگین
یا بهترین برنامه واسه ایمیج گرفتن چیه/؟؟؟؟
nasser-b
06-27-2007, 05:39 AM
اگه میشه راه هایی رو که باهاش میشه سی دی ها با قفل نقطهای رو کپی کرد رو بگین
یا بهترین برنامه واسه ایمیج گرفتن چیه/؟؟؟؟
بهترين نرم افزار واسه برداشتن قفلهاي نقطه اي استفاده از clone ورژن 2.7 هستش كه تو اين يك مورد كارش عاليه. واسه اميج گرفتن هم من Fantom CD رو بهتون پيشنهاد مي كنم.
Fri3nds
06-27-2007, 11:55 PM
من همه این راه ها رو رفتم قفل نقطه ای ، نرم افزاری و ...
همه راحت یا رایت میشن یا کرک متاسفانه
nasser-b
06-28-2007, 06:40 AM
من همه این راه ها رو رفتم قفل نقطه ای ، نرم افزاری و ...
همه راحت یا رایت میشن یا کرک متاسفانه
اصولا روي سي دي هايي كه قفل سخت افزاري (نقطه اي - ليزي و ...) قفل نرم افزاري نمي زارن و اگه كپي بشن ديگخ كار حله اصولا قفلهاي نرم افزاري رو كرك مي كنن
سلام
من يك مشكل اساسي دارم با اين قفل ها
چه طور مي شه كه برنامه مي تونه فايل ها رو از روي Cd بخونه و استفاده كنه
ولي ما نمي تونيم !!!
لطفا اگه كسي مي دونه علمي جواب بده
يك چيز ديگه
اصل و مبناي كار اين نوع قفل ها مثل نقطه اي ها چيه؟
لطفا علمي جواب بدين و تا امكان داره با مرجع
ممنونم
joker
06-28-2007, 06:27 PM
سلام
من يك مشكل اساسي دارم با اين قفل ها
چه طور مي شه كه برنامه مي تونه فايل ها رو از روي Cd بخونه و استفاده كنه
ولي ما نمي تونيم !!!
لطفا اگه كسي مي دونه علمي جواب بده
يك چيز ديگه
اصل و مبناي كار اين نوع قفل ها مثل نقطه اي ها چيه؟
لطفا علمي جواب بدين و تا امكان داره با مرجع
ممنونم
منظورت قفلهای لیزرلاکه ؟ خب اصل قفل تو همین نتونستن خوندن اطلاعاته نه توی خوندن
یعنی شرط قفل زمانی برقراره که نتونه اطلاعات را بخونه.
مثال : شما محل یک فایل را روی سی دی شناسائی میکنی و بعد اون قسمت را سوراخ میکنی
حالا توی روتین های برنامه ات کافیه مثلا این فایل را شروع کنی بایت به بایت خوندن اگه مثل بچه آدم روتین فایل خوندن ادامه پیدا کنه یعنی قفلی ( خشی ، سوراخی ) وجود نداشته که روتین گیر کنه و دقیقا برعکسش ...
منظورت قفلهای لیزرلاکه ؟ خب اصل قفل تو همین نتونستن خوندن اطلاعاته نه توی خوندن
یعنی شرط قفل زمانی برقراره که نتونه اطلاعات را بخونه.
مثال : شما محل یک فایل را روی سی دی شناسائی میکنی و بعد اون قسمت را سوراخ میکنی
حالا توی روتین های برنامه ات کافیه مثلا این فایل را شروع کنی بایت به بایت خوندن اگه مثل بچه آدم روتین فایل خوندن ادامه پیدا کنه یعنی قفلی ( خشی ، سوراخی ) وجود نداشته که روتین گیر کنه و دقیقا برعکسش ...
خوب نه من بد گفتم
منظورم اين CD هايي است كه كپي نمي شه
اگه فايل خونده مي شه توسط برنامه خوب بايد پس بشه كپي كرد
مگر اينكه اون جاهايي كه قفل داره رو نخونيم
enigma2
06-28-2007, 08:17 PM
فکر کنم یکی از بهرتین برنامه ها برای شکستن قلف برنامه iso buster است که من باش تونستم قلف مترجم و ویرانگر را تو 3 شماهر باز کنم
البته کالا هر برنامه ایی نصبی باشه را میشه دخلشو اورد :71:
هر کسی هم که خواست این برنامه را دانلود کنه بنده خدا زبان فارسی هم داره بعد می تونیدبه راحتی تمای فایل های داخل یک سی دی را extrac کنید :71:
ولی خوب فایل های ویدیو یی :71: من که نتوستم نمی دونم چطور قلفی روش می زارن
نمونه اش سی دی های سنجش 3 بود :42:
Fri3nds
06-29-2007, 06:12 PM
خوب
یه سوال برام پیش اومد.
چطور اون محل رو سوراخ می کنن. منظورم اینه جای دقیق رو چطور متوجه می شن.
وسیله خاصی هست یا در سیدی رام رو باز میزارن تا زمانی که هد به جای خاص برسه؟
در مورد چک نقاط: خوب وقتی سیدی کپی میشه با ارور رایت میشه.
ایزو باستر هم برنامه خوبی برای بیرون کشیدن اطلاعات هست. و در کار کپی برداری زیاد قوی نباید باشه.
joker
06-29-2007, 06:20 PM
خوب
یه سوال برام پیش اومد.
ایزو باستر هم برنامه خوبی برای بیرون کشیدن اطلاعات هست. و در کار کپی برداری زیاد قوی نباید باشه.
کافیه 2بار رایت کنی ، دفعه اول فایلهای اصلی ، دفعه دوم یه فایل با حجم زیاد که بتونی دنباله محل رایت را ببینی ( بعد قبل از اینکه سوراخش کنی یه ایمیج ازش بگیری
و از روی ایمیج رایت بزنی و از اینجا به بعد شما تمام سی دی های رایت شدتون را در یک محل خاص که دیگه میدونید کجاشه را سوراخ یا خش میندازید ( اسمش میزاری قفل لیزری خداتومن میندازید به مردم بدبخت :4: )
سی دی با ارور رایت نمیشه ، اگه رایت بشه هد اطلاعات را راحت میخونه ( گیر نمیکنه ) نهایتا ممکنه اطلاعات باینتری مثلا 0 را برگردونه و خطایی توی روتین خوندن رخ نمیده.
nasser-b
06-29-2007, 06:47 PM
خوب
یه سوال برام پیش اومد.
با اجازه استاد گرامي جوكر جان
دوست عزيز اين بستگي به مدل قفل گذاري داره.
ولي اكثرا اول روش قفل Audio مي زارن. يعني فايلهاي Audio كه نه قابل ديدنه نه قابل خوندنه رو روش رايت مي كنن .براي مثال 100mb اول رو ترك Audio مي زنن. بعدش ديگه معلومه اون 100mb كجا هستش. چون يا اول سي دي مزنن يا آخرش. بعد اينكه اون قسمت رو سوراخ كردن هنگام اجراي سي دي سكتورهايي كه روشون قفل فايلهاي Audio هستش اصلا خوندنه نمي شن واسه همون سي دي اجرا مي شه. ولي به هنگام رايت اون سكتور ها هم تك به تك خونده مي شن . و كار رو واسه اميج گيري سخت ميكنن.
با اجازه استاد گرامي جوكر جان
دوست عزيز اين بستگي به مدل قفل گذاري داره.
ولي اكثرا اول روش قفل Audio مي زارن. يعني فايلهاي Audio كه نه قابل ديدنه نه قابل خوندنه رو روش رايت مي كنن .براي مثال 100mb اول رو ترك Audio مي زنن. بعدش ديگه معلومه اون 100mb كجا هستش. چون يا اول سي دي مزنن يا آخرش. بعد اينكه اون قسمت رو سوراخ كردن هنگام اجراي سي دي سكتورهايي كه روشون قفل فايلهاي Audio هستش اصلا خوندنه نمي شن واسه همون سي دي اجرا مي شه. ولي به هنگام رايت اون سكتور ها هم تك به تك خونده مي شن . و كار رو واسه اميج گيري سخت ميكنن.
خوبه
حالا ما نمي تونيم تك تك فيل ها رو كپي منيم و خودمون مستقل رايت كنيم؟
مگر اينكه تو برنامه داده بشه كه فلان فايل باشه كه اگه كپي نشد كار نكنه
اين هم تقريبا با كرك قابل حل هست
همين جور كه گفتم هست؟
اگه كسي اين كار رو خودش دستي كرده مي تونه گام به گام اين كار رو توضيح بده
مي خوام امتحان كنم
در مورد قفلهای حجمی میشه بیشتر توضیح بدید.من دنبال نرم افزاری هستم که اجازه نده یه سی دی یا دی وی دی روی هارد کپی بشه.زیادم مهم نیست ایمن باشه به همون اندازه که یه فرد عادی نتونه کپی -پیست کنه کافیه.
nasser-b
07-16-2007, 09:59 PM
در مورد قفلهای حجمی میشه بیشتر توضیح بدید.من دنبال نرم افزاری هستم که اجازه نده یه سی دی یا دی وی دی روی هارد کپی بشه.زیادم مهم نیست ایمن باشه به همون اندازه که یه فرد عادی نتونه کپی -پیست کنه کافیه.
قفل هاي حجمي فقط سايز اصلي فايل رو زياد مي كنند. مثلا يه نرم افزار 1mb رو حجمش رو تبديل ميكنه به 4gb تا رو هادر كپي نشه. شما مي تونيد هر تا سايزي رو قرار بديد كه روي هارد كپي نكنند. ولي اين سي دي ها ايمن نيستند. واسه امنيت بيشتر بايد كنار اين قفل از قفلهاي ديگه اي استفاده كرد.چون قفلهاي حجمي فقط حجم فايلها رو زياد مي كنند و اين هنگام رايت اصلا در روند رايت مشكلي رو پيش نمياره. موفق باشي
قفل هاي حجمي فقط سايز اصلي فايل رو زياد مي كنند. مثلا يه نرم افزار 1mb رو حجمش رو تبديل ميكنه به 4gb تا رو هادر كپي نشه. شما مي تونيد هر تا سايزي رو قرار بديد كه روي هارد كپي نكنند. ولي اين سي دي ها ايمن نيستند. واسه امنيت بيشتر بايد كنار اين قفل از قفلهاي ديگه اي استفاده كرد.چون قفلهاي حجمي فقط حجم فايلها رو زياد مي كنند و اين هنگام رايت اصلا در روند رايت مشكلي رو پيش نمياره. موفق باشي
ممنونم از جوابتون -ممکنه یک نمونه از این نوع نرم افزارها رو هم معرفی کنید.
mehran_asghari
07-17-2007, 08:49 PM
با سلام خدمت همه دوستان
این به تبلیغ نیست
شما می تونید از قفل اینترنتی INLOCk استفاده کنید
سایت
www.rayan-pardaz.com
این قفل تمامی مشکلات شما رو حا میکنه قیمت اون هم خیلی ارزون هست.
یادتون باشه دوچرخه رو دو بار اختراع نمیکنن
joker
07-17-2007, 11:56 PM
با سلام خدمت همه دوستان
این به تبلیغ نیست
سایت
www.rayan-pardaz.com (http://www.rayan-pardaz.com)
تبلیغ ، همان تبلیغ است !!!!:62:
اگه اینقدر مطمئنن چرا یه دمو از قفلشون نزاشتن؟:4:
nasser-b
07-18-2007, 12:56 AM
با سلام
ممنونم از جوابتون -ممکنه یک نمونه از این نوع نرم افزارها رو هم معرفی کنید.
نرم افزارهاي زيادي هست واسه اين كه ولي معروفترينش Tzcopy هستش.
تبلیغ ، همان تبلیغ است !!!
با جوكر عزيز هم كاملا موافقم
nasser-b
Registered User
تاريخ عضويت: Apr 2006
گفتگوها: 105
دوست عزيز از cd secure براي هيدن كردن محيويات سي دي استفاده كن. كار اين نرم افزار طوري هستش كه فولدر ها رو طوري مخفي مي كنه كه اصلا قابل مشاهد نيست و تنها با دادن آدرس فايل مي توني به اطلاعاتش دست پيدا كني. براي اين كه دسترسي راحتر باشه نياز به يه اتوران داري.بعد از ساختن اتوران هم روي فايل اتوران با نرم افزار هايي كه روي فايل exe قفل مي زارن قفل بزار. كه در اين صورت پس از رايت سي دي خطاي سي دي اورجينال گرفته مي شه چون تنها راه دسترسي به اطلاعات اتورانه و اتوران هم بعد از كپي ارور مي ده. اين سي دي اصلا قابل كپي كردن نيست تنها راهش كرك هستش. اين سي دي رو هر كسي نمي تونه كپي كنه و تنها راهش كرك كردنه كه كار هر كسي نيست. موفق باشيد
ین نرم افزار که گفتی رو میشه باiso buster به راحتی کپی کرد این ایزو میتونه فولدر مخفی ها رو پیدا کنه!
در ضمن من پیشنهاد میدم که از طریق رجیستر از اینترنتی استفاده کنی یعنی یه نسخه دو سه روزه رو رایت کن وبه قیمت نص بده و ثبت نام اون و تبدیل ان به نسخه فول رو میتونی در یه سایت بزار ی که از طریق یه حساب (و البته مبلغی مناسب نه محرک واسه کپی) میتونن بقیه پول سی دی رو بدن تلفنی یا ایمیلی شماره قبض بده که می تونی حساب رو چک کنی ببینی درسته! بعدش تلفنی یا ایمیلی کدی رو که مخصوص همون کامپیوتر و همون سیدیه رو بهش میدی همین
اگه جزئیات بیشتر میخای هستم !
ta_redstar@yahoo.com
اد کن و جزئیات مخصوص کردن کد رو نسبت به کامپیوتر بگیر در ضمن این روش هم خوبه که سی دی رو با فلش قفلی یا با فلاپی قفلی بدی که چند بار بیشتر نسب نمیشه و اگه بخای تو ویندوز کپی کنی این دو رو غیر فعال میشن به محض paste زدن.
فلاش در حدود یکی 800 که usb کوچیکی هستش و فلاپی هم در حدود 500 . به اهمیت نرم افزارت بستگی داره خب؟
:68::67:
joker
12-31-2007, 08:51 PM
با سلام خدمت همه دوستان
این به تبلیغ نیست
سایت
www.rayan-pardaz.com (http://www.rayan-pardaz.com)
کی این تاپیک را آورد بالا :)
چند روز پیش رفتم روی سایتش دمو گذاشته بودن :) کرک شد ! :4:
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.